Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Serapis Bey: "Indulj El Most"Serapis Bey, Felemelkedett Mester, azt üzeni a helyzet megérett a cselekvésre. Miután átadod kéréseid, céljaid az Univerzumnak, Istennek, vagy az Angyaloknak, általában szükség van arra is, hogy aktívan részt vegyél azok elérésében. Felsőbb Vezetőid megmutatják a vágyaid beteljesüléséhez vezető utat, de neked kell járnod rajta.Fontos, hogy ne bizonytalanodj el azért, mert az, amire vágysz túl nagynak vagy bonyolultnak tűnik. Emlékezz, a Csodák Könyve kimondja, hogy a "csodákban nincs nehézségi sorrend". Nincs tehát túl kicsi, vagy túl nagy cél; ez csupán az emberi elme behatároltságát tükrözi, és ezeket a korlátokat magad állítottad fel.Nincs szükség meggondolatlan, elkapkodott döntések meghozatalára, hiszen az Angyalok szeretnék, ha a céljaidhoz vezető út örömteljes lenne és mindvégig biztonságos érzést nyújtana számodra. Azt tanácsolják, hogy előnyös energiáidat tisztán és rezgéseid magasan tartani most is, mint mindig. Az sem árt, ha időnként Angyalterápia keretében kéred a téged gátló tényezők, energiák tisztítását, oldását. Ezt elvégezheted magad is, vagy kérheted Angyalterapeutától.Minden célhoz vezető út felbontható kisebb szakaszokra, és egyszerre csak egy ilyen kisebb lépésre összpontosíts. Igy nem terheled magad túlságosan és feleslegesen olyan teendőkkel, amelyeknek még nem érkezett el az ideje. Amikor viszont elérkezett az ideje az egyes tennivalóknak, már nem fognak annyira bonyolultnak vagy aggasztónak tűnni, mint az elején.Útravalóul persze segítséget is kapsz Spirituális Segítőidtől, akik megmutatják a számodra legjobb utat, és feltárják előtted a lehetőségeket. Tartsd nyitva szemeid, fülelj, érezz, és figyelj a gondolataidra, mert ezen érzékeken keresztül érkeznek a téged segítő Angyali sugallatok.Serapis Bey, Felemelkedett Mester tehát azt tanácsolja az Univerzum rezgései most tökéletesek szíved hangjának követéséhez, és szeretetteljes céljaid megvalósitásán munkálkodva az Égi segítő energiákat is jól ki tudod aknázni ebben az időszakban.

Rafael Arkangyal:
"Segítek neked önmagad és mások testi tüneteinek gyógyításában. Te is gyógyító vagy, akárcsak én."Ahogyan a kártyára hangolódok, azt hallom Rafael Arkangyaltól, hogy a gyógyulás és gyógyítás veleszületett adottságunk. Kihangsúlyozza öngyógyító képességünk jelenlétét szervezetünkben, amelyet nap, mint nap megtapasztalhatunk. Ismert jelenség az, hogy ha elvágjuk az ujjunkat, szervezetünk automaikusan bizonyos lépéseket tesz annak meggyógyításáért, csakúgy mint az eltörött csont esetében.A gyógyulást elősegítheted önmagadban és akár másokban Isten és az Angyalok segítségével. Tudjuk, hogy a testi tünetek a tudatban jelenlevő gócok kivetülése, és ha ezek gyógyulását aktívan elősegíted, akkor hozzájárulsz nemcsak a saját, hanem a Kollektív Tudatbeli gócok oldásához is. Ennek pozitív kihatása pedig sokszorosan visszajön hozzád.Rafael Arkangyal hozzáteszi, hogy mások gyógyítása által mi magunk is gyógyulunk, és ez nem csak azért van így, mert a segítség átadása sokszorosan visszatér hozzánk. Biztosan hallottál már arról, hogy a környezetünk türköz minket. Vagyis a másik ember az összes gondjával együtt környezetünket képezi, és ez is a tükörképünk része. Ha ezen "tükörképünk" gyógyulásához hozzájárulunk, önmagunkat is gyógyítjuk.Végül is a szeretet a végső életcélja az emberiségnek és a szeretet energiája által történő gyógyulás elősegítése, akár önmagunkon dolgozunk egyenként, vagy másokon segítünk.Mint Doreen Virtue is elmondta, nagy szükség van napjainkban a Fénymunkásokra akár vezető pozíciókban, akár háttérmunkában a társadalom minden területén (politika, oktatásügy, egészségügy, igazságszolgáltatás, stb), ahova a Fényt, azaz a szeretet energiáját építjük be.Akár az egészségügyben dolgozol, akár nem, nap, mint nap adódnak lehetőségek a szeretet kifejezésére, amely gyógyító hatással van másokra, és elősegítheti a megbocsátást, a türelem gyakorlását, a szívből jövő kedvesség kifejezését, a pozitív gondolkodást, reményt adhat, megerősítheti a hitet, és késztetheti az embereket a szeretet gyakoribb kifejezésére. Hajrá Fénymunkások!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ágnes Doreen Virtue által képesített Angyalterapeuta®. Az e heti üzenethez, Doreen Virtue Messages from Your Angels c. kártyacsomagját használta fel.

*Az itt olvasható üzenetek nem helyettesítik az orvosi vagy pszichiátriai tanácsadást, ellátást és terápiát. Az itt közzétett információk pusztán tájékoztató jellegűek, és az olvasó legjobb belátása szerint kezelendőek. Az üzenetek írója nem vállal felelősséget az olvasók tetteiért és azok következményeiért.

Ma gondolj minden szerettedre igaz szívvel és kívánd nekik azt, ami számukra a legjobb.

Ezzel lehívod Isten áldását rájuk és magadra is.

Fényt adsz a világnak önzetlen, szívbéli kéréseddel.

Most kívánj ugyan ilyen szeretettel minden jót a Földnek, s minden rajta élőnek.

Máris érezheted Isten áldását és Földanya szeretetét magadban.

Ez a te ajándékod minden önzetlen cselekedetedért!

Áldott vagy!
Az angyallift

Elszenderedés közben egy arany
liftet képzelhetsz magad elé, amelyben angyaloddal utazol felfelé az álom
világába.
...Ez elősegíti
álmaid visszaidézését, jobban működnek megerősítéseid is, és könnyebb lesz
álmaid magját elvetned.

Ha úgy döntesz, hogy magnóra
veszed ezt a gyakorlatot, akkor a magnót közvetlenül az ágyad mellé helyezd, hogy a gyakorlat végén akár csukott szemmel is ki tudd kapcsolni.

1. Hunyd be a szemed és érezd, hogy nemsokára elalszol. Lassan és
könnyedén lélegzel.
2. Hagyd, hogy a nyakad ellazuljon.
Hagyd, hogy a vállaid
ellazuljanak.
Érezd, hogy az egész hátad laza.
Fejed tetejétől a lábad ujjáig érezd,
hogy az egész testedből eltűnik minden feszültség.
3. Most láss gondolatban magad előtt egy hosszú - hosszú folyosót,
ragyogó fény alkotja a folyosó padlóját és falait. Lásd ezt a fényt és saját
magadat, amint lassan sétálsz ezen a sugárzó folyosón, angyalod melletted
lépdel.
4. A folyosó végén egy díszkapu fénye pislákol. Ott van a bejárat
az angyalok liftjébe. Amint angyaloddal közelebb értek, az ajtó lassan
kinyílik.
5. Angyalod egyik szárnyával befedi hátadat, majd kéz a kézben
mind ketten beléptek a liftbe.
A liftben testedet a lehető
legtisztább - fény fürdeti.
Megnyugtatja egész testedet, és beáramlik minden
részedbe, minden egyes sejtedbe.
6. Figyeled, ahogy angyalod szárnya végével megnyom egy gombot az
ajtó melletti táblán.
7. A liftajtó lassan becsukódik.
A fényben fürödve angyaloddal
lassan az álmok birodalmába emelkedtek.
8. Ha valamilyen megerősítést akarsz mondani, akkor azt most mondd
el néhányszor
egymás után, igen lassan.


9. Ha valamilyen konkrét kérdést akarsz feltenni angyalodnak, vagy
egy bizonyos álom magját akarod elültetni, akkor annak most van itt az ideje.


10. Újra figyeld légzésedet. Érezd, hogy nemsokára elszenderedsz.
Angyaloddal mozogtok feljebb, egyre feljebb az álmok világába.

Az angyalokkal való együtt álmodás velük csak egy módszer a sok közül, melynek segítségével
finomabbra hangolhatod és elmélyítheted az angyalokkal való kapcsolatodat.

A béke ösztönző és igen izgalmas, amikor igazán megtapasztalod és megérted.


Vezethetünk, hogy meglásd a jó oldalát a szituációknak, meg tudj bocsátani és nevetni tudj

Ooniem – Hála: Adj hálát mindenért! Minden érted történik, ma is. Az Angyalok körülvesznek, óvnak, segítenek Téged. Ezért cserébe adj hálát a Teremtőnek! Figyeld a mai nap lehetőségeit, éld meg a Most pillanatát és adj hálát minden apró csodáért, minden tanításért, minden figyelmeztetésért, ami Veled történik!


"Nézz magadba.

Figyelj befelé, és hamarosan észreveszed

azt a gyengéd, kedves, nyugodt energiát legbelül.

Igen!

Isteni mivoltod tökéletes minden téren.

Fogadd el azt az Isteni lényt, amely vagy- már most."


Angyalok
üzenete:

Ima a belső békéért:
Mihály arkangyal, köszönöm a tisztítást és a védelmezésedet. Jophiel arkangyal köszönöm, hogy felemeled az érzéseim és a gondolataim a szeretet gyönyörű szintjéhez. Chamuel arkangyal köszönöm, hogy segítesz megtalálnom a szépséget önmagamban és az életemben.

Képzeld el ahogy Isten tiszta fehér fénye áthatol a Föld magján, megnyugtatja és kiegyensúlyozza szeretett bolygónkat. Vedd körbe világunkat szeretettel és adj át minden aggodalmat Istennek azáltal, hogy ezt kijelented: "Elengedek minden régi félelmemet és megtartom azt a tiszta szándékot, hogy békében élek az én békés bolygómon." És ez így van!


Gondolatok a mai napra:

Részese vagyok a csapatnak. Angyalaim készen állnak, hogy segítsenek mindenben, amiben csak a segítségüket kérem. Hívom őket, hogy segítsenek, és hálával el is fogadom a segítségüket.Forrás: Doreen Virtue

üzenete:

Éppen ugyanúgy beszélj a Mennybéli emberekhez ahogyan az élőkhöz tennéd. Légy valódi és hiteles.


üzenete:
Szinte bármiben segíthetünk Neked - legyen szó bármilyen problémáról is! De szabad akaratod van, ezért a kérésed, felhatalmazásod nélkül nem segíthetünk. Arra várunk, hogy kérj, szólj hozzánk, hogy segíthessünk.

üzenete Doreentől:
Mindig van valami jó mindenkiben és minden szituációban, és minél több jót látsz meg, annál több jót találsz.

"Kérj!- Kérj meg minket arra, hogy segítsünk ebben a helyzetben, és mi azonnal munkába állunk az érdekedben. Sok univerzális törvény uralkodik felettünk, és ezek közé tartozik a szabad akarat is, amely lehetővé teszi a számodra, hogy saját magad válassz és hozd meg döntéseidet. Így hát türelmesen várjuk kérésedet."Ahogyan a kártyára hangolódom, azt hallom az Angyaloktól, hogy szeretnék ha többször igénybe vennénk segítségüket. Nap mint nap látják ugyanis, hogy az emberek önerejükből próbálják megoldani az újabbnál újabb kihívásokat, konfliktusokat, próbálnak meg különböző helyzetekben helytállni, és végül a körülmények áldozataivá lesznek.Ez az esetek 90%-ban az emberek saját energiakészleteinek felélését eredményezi - elveszítették ugyanis kapcsolatukat a Teremtővel, az Isteni energia kimeríthetetlen forrásával.Az Angyalok azt mondják, hogy ők segítenek helyreállítani kapcsolatunkat a Teremtővel, az Univerzummal. Ehhez arra is szükség van, hogy elmondjuk az Angyaloknak miben kérünk segítséget, mivel szabad akaratunkba és döntéseinkbe kérés nélkül nem szólnak bele.A másik dolog, amire figyelni kell, hogy miután kérünk valamit, álljunk készen figyelembe venni és követni az útmutatást. Az Angyalok különböző módon szólíthatnak meg minket; nagyon gyakran halljuk szavaikat vagy látjuk őket. Viszont vannak kissé kevésbé ismert "csatornái" is az Angyali üzenetek érkezésének. Az egyik a tisztán-érzés, a másik a tisztán-tudás csatornája. (Folytatás a kép alatt)

Kivétel nélkül, minden embernek vannak "tiszta-csatornái", és mindenkinek egyénileg meg kell tapasztalnia melyik csatorna működik nála legjobban. Sokaknak egyszerre több csatornán keresztül érkezik az információ, de általában egyik mindig gyorsabb a többinél. Az Angyalok azt ajánlják, hogy rendszeresen tölts el némi időt kinn, a természetben és friss levegőn, ahol sokkal könnyebb fogadni üzeneteiket :)Az Angyalok arra is felhívják figyelmed, hogy minél gyakrabban kéred segítségüket és követed az útmutatást, amely sokszor más embereken keresztül érkezik (!), annál tisztábban és könnyebben érted majd meg szavaikat. Tulajdonképpen az Angyali segítséget szinte folyamatosan igénybe lehet venni.Gondoljunk rájuk úgy, mint hűséges, szeretetteljes társainkra. Nyugodtan lehet tőlük kérdezni szinte minden helyzetben, pl. hogyan készítsem el a mai vacsorát egészségesebben? Vagy meg lehet őket kérni, hogy végezzenek energetikai tisztitást munkahelyeinken, hogy mindenki jobb hangulatban legyen és pozitívan alakuljanak a dolgaink...Bárhogyan is legyen, az Angyalok soha nem túl elfoglaltak másokkal ahhoz, hogy segítsenek neked. Nincs túl kicsi vagy túl nagy kérés számukra. Ne halogasd hát tovább az Angyalokkal történő kapcsolatteremtést - tapasztald meg jelenlétüket és közreműködésüket mielőbb!

Békesség"

Chamuel Arkangyal:

"A béke forrása: emlékezni arra, hogy nincs más, csak a szeretet."

Chamuel Arkangyal egy alapvető igazságra szerené felhívni figyelmünket: legbelül, Isteni mivoltunk a tiszta szeretet. Ne magunkon kívül keressük a szeretet forrását, hanem önmagunkban. Amint felfedezzük és szabadon áramoltatjuk azt, úgy azonnal érzékelni fogjuk, hogy sokszorosan visszaáramlik hozzánk, és mindennapjaink aktív teremtő energiájává válik.

Ennek a szeretetteljes állapotnak megtapasztalásával rátalálunk az örök békére is, és rájövünk, hogy ez sem külső tényezők függvénye, hanem természetes, Isten-adta állapotunk. Az e heti üzenet lényege, hogy tulajdonképpen csak ez az állapot valódi és örök.

Ha olyan dolgokat tapasztalsz mindennapjaidban, akár bőség, munka, szeretet, párkapcsolat, egészség, pénz, stb. terén, amelyek feltételekhez vannak kötve, korlátoltak, vagy más emberektől (akár vállalatoktól) függenek, Isteni értelemben nem valódiak.

Természetesen a társadalomnak szüksége van szabályokra, korlátokra, mert sokan helytelenül értelmezik a korlátok nélküli állapotot, és egojuk irányítása alatt nem a szeretet jegyében cselekednének. Visztont, az amit Te befolyásolhatsz saját életedben, az az általad megélt valóság.

Figyelj befelé, fedezd fel Isteni mivoltod, a szeretet és béke állapotát. Itt nincs lehetetlen. Minél többször hangolódsz erre a hullámhosszra, annál hatékonyabban fogod ehhez igazítani életed alakulását is.


Hívhatod bármikor Mihály arkangyalt, ha szükséged van bátorságra, erőre, vagy védelemre. Csak gondolj a nevére, és Ő azonnal ott terem. Mihály korlátlan, nem tartozik egyetlen felekezethez sem, és egyszerre mindenkinél ott tud lenni, aki őt hívja. Energiája erős, feltétel nélkül szerető, és meleg.


Forrás: Doreen Virtue Official Facebook Fan Page


Először szeretnék megosztani néhány dolgot az Angyali munkával illetve az éteri kötelékekkel kapcsolatban, mert úgy gondolom ezek a tanácsok segítenek hatékonyabbá tenni az oldást.

Mik az éteri kötelékek?

Ezekből valószínűleg többféle létezik, ezért ha a meditációd során olyannal találkozol, ami az alábbi két kategóriába nem tartozik, hallgass a megérzéseidre. Itt csak a két leggyakoribb verziót mutatom be.

Az éteri kötelékek egyik fajtája félelem-alapú, negatív érzelmek (pl. a magány, szomorúság, harag, stb.) nyomán jönnek létre két ember között. Ezeken keresztül az a fél, amely „kibocsátja” a köteléket a másik felé, energiát szív el tőle, annak tudta nélkül. Ezt általában úgy teszi, hogy szavakkal érzelmileg kontrollálja vagy bántalmazza a másikat, aminek következtében az „áldozat” jókedve lelohad vagy kifejezetten rosszul érzi magát, azaz elveszíti energiájának egy részét a köteléket kibocsájtó fél javára.

Az éteri kötelékek másik fajtája egy ember és egy élettelen dolog között alakul ki, pl. a függőségek esetében (alkohol, cigaretta, drog, gyógyszer, csokoládé, bármilyen más étel). A függőség azért probléma, mert a szenvedő alany úgymond elveszítette a választási jogát azzal kapcsolatban, hogy szeretné-e bevinni szervezetébe azt a valamit vagy sem. Ugyanis neki muszáj, mivel fizikailag képtelen ellenállni.

Hogyan ismerem fel az éteri kötelékeket?

Az éteri kötelékek általában kötelek vagy szálak formájában jelennek meg, és különböző vastagságúak lehetnek. Sokszor összegabalyodnak ezek a szálak, de félreértés ne essék; ez a komplikált kép csak látszat, és ez sokszor az elengedésükkel szembeni ellenállást jelképezi.

Az éteri kötelékek az aura, csakra vagy a test bármely részéhez tapadhatnak, de leginkább az energiaközpontokhoz (csakrák, izületek) szeretnek csatlakozni, mert ezeken a helyeken többnyire bőségesen található energia, amit el lehet áramoltatni a gazda szervezettől.

Angyali munka és az ego

Nagyon fontos, hogy amennyire lehet, maradj objektív az Angyali munka során. Ez azt jelenti, hogy ha az Angyalok éteri kötelék formájában egy régi, fájdalmas emléket mutatnak meg, amelyhez kötődsz, és szembe kell nézned vele, ne hátrálj meg. Sőt az is elképzelhető, hogy az ego ilyenkor igyekszik „nem meglátni” azt a bizonyos köteléket, vagy pedig hatalmas ellenállást tapasztalsz annak eltávolítása közben.

Mivel ez az ellenállás téged tükröz, ne magadon kívül keresd a megoldást. Ilyenkor kérd Mihály Arkangyalt, hogy távolítson el belőled mindennemű rezisztenciát – lélegezz mélyen, és minden kilégzés alkalmával, engedd el a régi mintákat. Lehet, hogy eléd tárulnak bizonyos múltbéli konfliktusok, de fontos, hogy itt se éld bele magad a szituációba, illetve hogy ki kit sértett meg, stb. Egyszerűen csak vedd észre az emléked és engedd el.

Ha esetleg a gyakorlat elvégzése után továbbra is gátakat érzel az életedben, elképzelhető, hogy az egod nem engedte, hogy hatékonyan eljárj az éteri kötelékek eltávolításában. Ilyenkor lehet, hogy többször el kell végezni ezt a gyakorlatot, de még jobb, ha megkérsz valaki mást, pl. egy barátnőt vagy akár Angyalterapeutát, hogy végezze el rajtad ezt a tisztítást, mert ők objektívak tudnak maradni - azaz nekik nincs érzelmi töltésük az adott kötelékekkel kapcsolatban.
Erre a meditációra szánj legalább fél órát. Adj magadnak időt, és ne siettesd a folyamatot, és ne idegeskedj, hogy nemsokára hazaér valaki, vagy menned kell valahová.

Helyezkedj el kényelmesen, és csukott szemmel vegyél néhány mély lélegzetet, közben gondolj arra, hogy elengedsz magadtól mindent, amit bánt. Most csak Te vagy jelen. Gondolataidat hagyd tovaszállni.

Most képzelj el gyomor tájon egy fényszikrát, amely belső, Isteni Fényed. Ahogyan mélyen lélegzel, lásd, ahogyan ez a Fény egyre tisztul, és minden kilégzéssel egyre erősebben világít, és egyre jobban kiterjed egész testedre, tetőtől talpig, majd fizikai testeden kívül beragyogja aurád. Képzeld el, ahogyan ez a csodálatos Fény elárasztja azt a helységet, amelyben tartózkodsz, megtisztítva és levédve annak energiáit.

Most gondolatban vagy hangosan szólítsd magadhoz Angyali asszistenseidet:

“Mihály és Rafael Arkangyal, szükségem van rátok, gyertek mellém!” Ők azonnal ott teremnek melletted, mivel nekik nincsenek idő- és térbeli korlátaik, és egyszerre tudnak mindazoknak segíteni, akik kérik őket.

Első lépésként kérd Mihály Arkangyalt, hogy mutasson meg neked minden olyan éteri köteléket, amely hozzádtapad, és nem szolgálja javad. Légy türelmes, és figyelj. Látni, érezni fogod őket, vagy egyszerűen tudod majd hol vannak, de az is lehet, hogy egy belső hangod mondja el hova csatlakoznak. Bízz meg a hozzád érkező információkban, megérzéseidben. Ne engedd, hogy egod megítélje őket, vagy elhitesse veled, hogy képzelődsz! Ha olyat érzékelnél, amit nem értesz, kérd Mihály Arkangyalt, hogy fogalmazzon számodra érthetőbben.

Kezeddel fogj meg egy éteri köteléket, kérdezd meg Mihály Arkangyaltól, hogy hova vezet. Lehet, hogy egy személyhez, de az is lehet, hogy egy függőséget okozó ételhez, szerhez.

Most kérd meg Mihály Arkangyalt, hogy fénykarjdával vágja el a köteléket, és örökre semmisítse meg azt, majd lásd, ahogyan Rafael Arkangyal ragyogó zöld fényével begyógyítja, megerősíti, és levédi azt a helyet, ahová az eltávolított kötelék csatlakozott.

Ezeket a lépéseket ismételd meg az összes csatornával. Ha nagyon sokat fedezel fel, lehetséges az is, hogy Mihály Arkangyal összefogja az összeset egy kötegbe és így vágja el őket. Emlékezz, itt Angyalokkal dolgozol, és nekik nincs túl kicsi vagy túl nagy feladat. Velük minden lehetséges.

Következő lépésként kérd meg Mihály Arkangyalt, hogy mutassa meg neked az összes tőled kifutó éteri kötelékeket. Ez nagyon fontos lépés, és itt is szuper-fontos az objektivitás! Önismereti téren nagyot lépsz előre ezen csatornák felfedezésével és eltávolításával, arról nem is beszélve, hogy ezáltal másokkal teszel jót!

Ha felfedezel tőled származó kötelékeket, akkor ezeket is fogd meg kezeiddel, és tudni fogod kikhez vagy mikhez vezetnek. Bocsáss meg az embereknek, bocsáss meg magadnak. A spirituális valóságban neked nincs szükséged arra, hogy mástól szívj el energiát, hiszen jómagad is az Univerzum, Isten része vagy, és az Ő energiájából táplálkozol. Csak akkor lehet szükséged más energiájára, ha az egodban élsz, és onnan szemléled a világot.

Most engedd el ezeket a kötelékeket, és küldj az emberek felé szeretetet. Kívánj nekik minden jót. Ezzel nemcsak nekik küldöd a szeretet, azaz Isten energiáját, hanem magadnak is, amelyet sokszorosan kapsz vissza az Univerzumtól.

Az éteri csatornák eltávolítása után befejezheted a meditációt, de végezhetsz további munkát az Angyalokkal, pl. csakratisztítás, auratisztítás, stb.

Tipp!

A fenti meditáció pusztán útmutatás, és ha valamit hozzátennél, elvennél, megváltoztatnál, tégy úgy, hiszen önmagadon dolgozol. Ha valahol elakadnál, nem emlékeznél a következő lépésre, vagy elbizonytalanodnál, nyugodtan kérd ki az Arkangyalok tanácsát. Kérdezd meg mit javasolnak. Ők mindig egyenes és őszinte választ fognak adni, és nagyszerű társaid lesznek ebben a folyamatban!